turism@hidroconstructia.com | 0723226135

HIDROCONSTRUCTIA SI PRIETENII – EDITIA A II-A

Concursul in care puncteaza stiuca isi va desfasura in aceasta toamna editia cu numarul 2, in cadru natural, pe lacul Isac, din zona Uzlina.
28 sept.

HIDROCONSTRUCTIA SI PRIETENII – EDITIA A II-A

egreta

HIDROCONSTRUCTIA SI PRIETENII, concurs in care puncteaza stiuca, isi va desfasura in aceasta toamna editia cu numarul 2, in cadru natural pe lacul Isac, din zona Uzlina.

ORGANIZATOR: Hidroconstructia – Egreta Resort
LOCATIE: Delta Dunarii, zona Uzlina, Isac, Chiril
PERIOADA: 3-4 octombrie 2015
SPECII PUNCTABILE: stiuca 40 cm
SPONSOR OFICIAL: Neumarkt
PARTENERI: Fishing & Hunting Channel, Rapitori Mania, Pescuitul Pentru Toti, Egreta Resort, Corporate Basket, Podgoria Faraoanele, Arrow International

concurs-hidroconstructia-si-prietenii

I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

Vineri 2 octombrie:

 • dupa amiaza – sosire concurenti
 • 19:00 – sedinta tehnica
 • 20:00 – cina

Sambata 3 octombrie:

 • 06:30 – mic dejun
 • 07:00 – plecare spre lacul Isac
 • 07:30 – START mansa 1, la mijlocul lacului
 • 16:30 – FINAL mansa 1 – masurarea capturilor la punctul de start
 • 20:00 – cina si afisarea clasmentului dupa mansa 1

Duminica 4 octombrie:

 • 06:30 mic dejun
 • 07:00 – plecare spre lacul Isac
 • 07:30 – START mansa 2
 • 14:30 – FINAL mansa 2 – masurarea capturilor la punctul de start
 • 15:00 – anuntarea clasamentului final + festivitatea de premiere
 • 15:30 – masa de pranz
 • 17:00 – transfer la Murighiol

II. PREMII 

1. LOCUL 1 – 2000 lei, voucher participare echipa editia urmatoare a concursului HIDROCONSTRUCTIA SI PRIETENII, cadouri sponsori.
2. LOCUL 2 – 1400 lei, voucher cazare demipensiune pentru 2 nopti Egreta Resort, valabil pana pe 30.06.2016, cadouri sponsori.
3. LOCUL 3 – 700 lei, voucher cazare cu mic dejun pentru 2 nopti Egreta Resort, valabil pana pe 30.06.2016, cadouri sponsori.
4. CAPTURA –  500 lei, cadouri sponsori

Premiile acestea se asigura pentru o participare de sub 20 echipa inscrise; peste 21 echipe inscrise premiile cresc.

III. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI

Taxa de participare acopera sejurul in delta si include: 2 nopti cazare, mesele aferente, transfer cu barca sosire/plecare, acces incinta si barca incinta, barca pentru pescuit in natural. Nu sunt incluse solicitarile specifice de tip motor termic (100lei/zi fara combustibil) sau barcagiu (100lei/zi) pe natural si incinta.

– servicii turistice 1000 lei/echipa la Egreta Resort ( in limita a 17 camere) si 850 lei/echipa la Prodelta cu mesele la Egreta Resort.
– se adauga 300 lei pentru premii, trofee, arbitraj.
– optional se adauga 300 lei/echipa – barcile
– asiguram conducator ambarcatiune la la solicitare – cost suplimentar 100 lei/zi.

Taxa de participare se va vira catre:

Hidroturism  SRL
RO73 VBBU 2511 TL09 0503 2701 deschis la Volksbank Tulcea

sau se va achita numerar la organizatori.

harta uzlina-isac

IV. REGULAMENT ORGANIZARE

Art.1. Concursul se desfasoara din barca pentru echipe de cate 2 concurenti, pe lacul ISAC. Barcile vor fi puse la dispozitie de catre organizator. Concurentii pot folosi si propriile barci sau propriile motoare. Echipajele care doresc motoare si barcagiu le pot obtine contracost. Este obligatorie folosirea vestelor de salvare.

Art.2. Pot participa maximum …… echipe. Primele …..echipe inscrise vor fi cazate la Egreta Resort, urmatoarele la pensiunile din imediata vecinatate cu serviciile de masa la Egreta Resort. Este obligatoriu carnetul de navigator pentru cel putin un concurent sau pentru barcagiu. De asemenea trebuie ca taxa de intrare in Rezervatie si cea de pescuit in Delta sa fie platita.

Art.3. Specia care puncteaza este stiuca cu dimensiunea minima de 40 cm. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali pana la masurarea de catre arbitri. INTREG CONCURSUL SE DESFASOARA IN REGIM CATCH AND RELEASE.

Art.4. Clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa.

Art.5. Punctele totale acordate unui echipaj intr-o mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 5 capturi. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru. In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 3 pesti.

Art.6. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 40 cm vor fi depunctate cu 20cm.

Art.7.Masurarea se face la finalul mansei la punctul de plecare/sosire sau in cazuri exceptionale, dar nu mai mult de o masurare de echipa. Comunicarile concurentilor se vor face numai catre arbitrul principal exclusiv prin SMS.

Art.8. Startul se da din mijlocul lacului ISAC. Sosirea se face in acelasi loc.

Art.9. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm.
Echipajele care intarzie pana la 15 minute vor fi penalizate cu 50cm; echipajele care intarzie mai mult de 15 minute vor fi penalizate cu cea mai mare captura din cele 5 (vor ramane cu 4 pesti); echipajele care intarzie mai mult de 30 de minute vor avea 0 cm in mansa respectiva.

V. ORGANIZATORI
Dan Ghinescu
Razvan Popa
Hidroturism SRL

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.