turism@hidroconstructia.com | 0723226135

EXCURSII IN DELTA DUNARII LA EGRETA HIDROTURISM

Hidroturism organizeaza excursii in Delta Dunarii sau spre Marea Neagra pe cateva variante de trasee, cu o gama larga de ambarcatiuni de agrement
10 ian.

EXCURSII IN DELTA DUNARII LA EGRETA HIDROTURISM

Hidroturism organizeaza excursii in Delta Dunarii sau spre Marea Neagra pe cateva variante de trasee, cu o gama larga de ambarcatiuni de agrement (ca dimensiuni, numar persoane, putere motoare etc). In mod obisnuit, putem oferi urmatoarele variante de trasee:

Traseu 1 – Lacurile Uzlina-Isac-Isacel si canalele aferente

Excursia dureaza circa 2 – 4 ore cu barci lente (catamaran) punctele de interes fiind pasarile si flora specifice perioadei. In functie de numarul de participanti si durata excursiei tariful variaza intre 80 si 120 lei/persoana.

Traseu 2 – Uzlina-Crisan-Letea-Sulina si retur la Egreta Hidroturism

Se viziteaza padurea Letea (20 lei/persoana, transport auto asigurat) si orasul Sulina. Traseul dureaza aproximativ 3 ore de mars pe apa si circa 3 ore transport auto plus vizita la padurea Letea (stejari seculari, dune de nisip, cai salbatici) plus 1-2 ore vizita Sulina (puncte de interes – faleza, farul vechi, cimitirul, plaja etc.). Tariful este de 200 lei / persoana.

Traseul 3 – Uzlina-Crisan-Sulina-Sfantu Gheorghe-Erenciuc si retur la Uzlina

Se porneste prin lacurile Uzlina si Isac, canal Litcov, dupa care se iese la Crisan, in bratul Sulina. Se viziteaza orasul Sulina, apoi se trece pe la hotelul nostru plutitor Delta-Marine, situat pe canalul cordon litoral (langa mare). Urmeaza o iesire in mare, in zona unde se varsa Dunarea in Marea Neagra, la Sf.Gheorghe si apoi retur la Uzlina, prin Canalul Erenciuc si lacuri sau pe bratul Sfantu Gheorghe.
Tariful este 225 lei/persoana si cu opririle aferente (inclusiv plaja la mare in sezonul cald) excursia poate dura pana la 10 ore, dintre care aproximativ 4 ore de deplasare in barca.

Putem organiza combinatii ale traseelor de mai sus sau putem oferi alte destinatii – in general catre alte zone unde Dunarea merge pana la sau langa mare (Perisor, Gura Portitiei cu traversarea lacului Razelm) sau in alte zone pitoresti ale Deltei (Holbina, canal Dunavat, Periprava, Mila 23, canal Perivolovca etc).

Vedeti ambarcatiunile puse la dispozitie de noi pentru excursii pe trasee aprobate de ARBDD: AMBARCATIUNI HIDROTURISM

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.