turism@hidroconstructia.com | 0723226135

DESPRE HIDROTURISM

Etapa actuala a investitiei va fi finalizata in primavara anului 2018 prin punerea in circuitul turistic a salii multifunctionale si a piscinei de la Egreta Hidroturism.

Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Hidroturism, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

ponton-delta-marine

Amplasarea actuala a Hotelului plutitor Delta-Marine: Canalul Cordon Litoral Sulina – Sfantu Gheorghe, la jumatatea distantei duntre cele doua localitati, la aproximativ 8 km de Sulina si in imediata vecinatate a tarmului Marii Negre. De la hotelul plutitor se poate ajunge cu barca in 10 minute la o plaja neamenajata/salbatica la mare.

Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare, astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa; se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare, atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

egreta