turism@hidroconstructia.com | 0723226135

CUPA EGRETA SPRING 2019 - natural si incinta

Hidroturism organizeaza la finalul lunii martie prima competitie din acest sezon dedicata stiucii, atat pe lacurile naturale Uzlina si Isac cat si pe incinta
11 feb.

CUPA EGRETA SPRING 2019 – natural si incinta

Hidroturism organizeaza la inceputul lunii aprilie prima competitie din acest sezon dedicata stiucii, atat pe lacurile naturale Uzlina si Isac cat si pe incinta

ORGANIZATOR: Egreta Hidroturism
LOCATIE: Lacurile Uzlina, Isac si incinta 
PERIOADA:
5-7 aprilie 2019
SPECIE PUNCTABILA:  stiuca 40 cm natural, 50 cm incinta.
PARTENER MEDIA: TVR 2, Rapitorimania, Fishing & Hunting Channel

 1. PROGRAM DE DESFĂŞURARE
 • Vineri, 05 aprilie 2019
  • dupa amiaza – sosire concurenti, transfer Murighiol – Egreta Hidroturism
  • 19:00 – sedinta tehnica
  • 20:00 – cina
 • Sambata, 06 aprilie 2019
  • 06:00 – mic dejun
  • 07:00 – plecare spre lacul Isac (punctual de start al primei manse)
  • 07:30 – START mansa 1
  • 16:30 – FINAL mansa 1 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul primei manse la punctul de start
  • 19:00 – cina si anuntarea clasamentului dupa prima zi
 • Duminica 07 aprilie 2019
  • 06:00 – mic dejun
  • 07:00 – plecare spre incinta
  • 07:30 – START mansa 2
  • 14:30 – FINAL mansa 2 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul mansei a doua la punctul de start
  • 15:00 – masa
  • 16:00 – anuntarea clasamentului final si FESTIVITATEA DE PREMIERE (prezenta obligatorie)
  • 17:00 – transfer plecare la Murighiol

II. PREMII

Reprezinta 25% din taxa de inscriere

Vor mai fi acordate premii surpriza, premii in obiecte, trofee pentru castigatori, diplome, vouchere de cazare, vouchere de cumparaturi etc.

III. REGULI DE DESFASURARE

Art.1. Concursul se desfasoara pe natural, lacurile Uzlina si Isac si in incinta. Pestele care puncteaza este stiuca.

Dimensiunea minima punctabila este de 40 cm in mansa 1 ( natural ) si 50 cm in mansa 2 ( incinta )

 

Art.2. Concursul se desfasoara din barca, pentru echipe de cate 2 concurenti. Pentru mansa din incinta barcile vor fi puse la dispozitie de catre organizator. In mansa intai concurentii pot participa cu propriile barci. Echipajele care doresc barcagiu il pot obtine, contracost.

Art.3. Pot participa maximum 25 echipe. Primele 18 echipe inscrise in concurs vor fi cazate la Egreta Resort, celelalte la hotelurile si pensiunile din jur. Serviciile de masa vor fi la Egreta Resort. Concurentii trebuie sa aiba obligatoriu platite taxele de pescuit si de acces in Rezervatie pentru anul 2019 (se pot obtine online)

Art.4. Concursul se desfasoara in regim CATCH AND RELEASE. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali, pana la masurarea de catre arbitri, dupa care va fi eliberat de catre acestia. Pestele mort nu puncteaza.

Art.5. Concursul se desfasoara in 2 manse; clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru.

Art.6. Punctele totale acordate unui echipaj intr-o mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 5 capturi. In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 3 pesti.

Art.7. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 40cm, respectiv 50cm in incinta, vor fi depunctate cu 20cm. Concurentii NU AU VOIE sa pastreze niciun moment mai mult de 5 pesti in barca. Daca la masurare se vine cu mai mult de 5 pesti, echipajul va fi depunctat cu 20 cm. Pentru evidenta, fiecare echipaj va avea propria fisa in care se vor trece capturile.

Art.8. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm. ULTIMA MASURATOARE se face la ora stabilita in program (nu se mai face nici o masuratoare dupa semnalul de final). Daca intarzierea la masuratoare se face din cauza organizatorului, echipajul nu va fi depunctat, dar acesta trebuie sa anunte prezenta la punctul de masurare intr-un perimetru delimitat de organizatori.

Art.9. Distanta minima dintre barci va fi obligatoriu de 40 m. Dupa masuratoare, concurentii nu au voie sa pescuiasca mai aproape de 40 m de barca arbitrilor. Nerespectarea acestor reguli se va sanctiona cu cartonas galben. 3 cartonase galbene inseamna eliminarea din mansa.

Art.10. Pentru masurare exista 2 echipaje de arbitri, unul in punctul A altul in punctul B. Concurentii vor primi harti in care sunt evidentiate punctele de masurare. Ultima masuratoare in mansa din incinta in punctul B se va face exact cu o ora inainte de finalul fiecarei manse.

Art.11. Siguranta pe apa si in barca a concurentului este strict responsabilitatea acestuia, nu a organizatorului. Este obligatorie purtarea vestei de salvare la deplasarea pe apa. Concurentii in stare de ebrietate vor fi eliminati din concurs.

Art.12. Startul si finalul manselor sunt propuse in “Programul concursului” si se vor stabili cu exactitate la sedinta tehnica.

Picture1

IV. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI

Valoarea taxei de participare: 2500 lei/echipa – include 2 nopti cazare cu mic dejun si cina, pachet pe barca sambata, dejun duminica, transfer la sosire si la plecare dinspre si spre Murighiol plus barca in incinta. In pret este inclusa si barca in natural + 10 l de combustibil.

Plata taxei de participare se va realiza prin virament bancar în contul SC Hidroturism SRL sau numerar la organizatori:
Titular de cont: SC Hidroturism SRL
Certificat de identificare fiscala: RO24868022
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO49 BTRL RONC RT0V 0905 0301
Menţionaţi: înscriere CUPA EGRETA SPRING 2019 , numele echipei

In plus, ca optionale, se vor plati la solicitarea fiecarei echipe conducatori ambaracatiune.

Barcagiul se poate aduce la solicitarea concurentilor, facuta odata cu inscrierea in concurs si echipa va achita numerar pentru acesta 110 lei/zi la organizatori.

V. CONDIŢII DE PARTICIPARE si ANTRENAMENT
Participarea unei echipe la concurs este validata de anuntarea numelor concurentilor si achitarea taxei de participare sau a unui avans de minim 40% din taxa si anuntarea pe unul din mailurile de contact.

VI. CONTACT
Dan Ghinescu – 0723 226 135 – turism@hidroconstructia.com
Razvan Popa – 0722 317 908 – razvanpopa001@yahoo.com

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.