turism@hidroconstructia.com | 0723226135

CUPA EGRETA PRO - BIG 5 - EDITIA VI – 09-11 noiembrie 2018

Egreta Hidroturism organizeaza Cupa Hidroconstructia si Prietenii, un concurs relaxant, care se desfasoara, asa cum ii spune si numele, intre prieteni.
CUPA EGRETA PRO - BIG 5 - EDITIA VI – 09-11 noiembrie 2018
29 oct.

CUPA EGRETA PRO – BIG 5 – EDITIA VI – 09-11 noiembrie 2018

Egreta Hidroturism organizeaza CUPA EGRETA PRO – BIG 5 – EDITIA VI, un concurs dedicat stiucii, in doua manse, pe incinta Cormoran si pe lacurile Uzlina si Isac.

ORGANIZATOR: Egreta Hidroturism
LOCATIE: Lacurile Uzilna, Isac si Incinta CORMORAN
PERIOADA: 09-11 noiembrie 2018
SPECIE PUNCTABILA: stiuca minim 40 cm / 50 cm
Partener media: TVR 2, Rapitorimania

CUPA EGRETA PRO - BIG 5 - EDITIA VI – 09-11 noiembrie 2018

I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

 • Vineri, 09 noiembrie 2018
  • dupa amiaza – sosire concurenti, transfer Murighiol – Egreta Hidroturism
  • 19:00 – sedinta tehnica
  • 20:00 – cina
 • Sambata, 10 noiembrie 2018
  • 06:30 – mic dejun
  • 07:30 – plecare spre lacul Isac (punctual de start al primei manse)
  • 08:00 – START mansa 1
  • 16:00 – FINAL mansa 1 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul primei manse la punctul de start
  • 19:00 – cina si anuntarea clasamentului dupa prima zi
 • Duminica 11 noiembrie 2018
  • 06:30 – mic dejun
  • 07:30 – plecare spre incinta Cormoran
  • 08:00 – START mansa 2
  • 14:00 – FINAL mansa 2 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul mansei a doua la punctul de start
  • 15:00 – masa
  • 16:00 – anuntarea clasamentului final si FESTIVITATEA DE PREMIERE (prezenta obligatorie)
  • 17:00 – transfer plecare la Murighiol

II. PREMII
Reprezinta 25% din taxa de inscriere, vouchere de cazare, vouchere de cumparaturi
Vor mai fi acordate premii surpriza, premii in obiecte, trofee si medalii pentru castigatori, diplome etc.

III. REGULI DE DESFASURARE

Art.1. Concursul se desfasoara pe natural, lacurile Uzlina si Isac si in incinta Cormoran. Pestele care puncteaza este stiuca.

Dimensiunea minima punctabila este de 40 cm in mansa 1 ( natural ) si 50 cm in mansa 2 ( incinta )

Art.2. Concursul se desfasoara din barca, pentru echipe de cate 2 concurenti. Pentru mansa din incinta barcile vor fi puse la dispozitie de catre organizator. In mansa intai concurentii pot participa cu propriile barci. Echipajele care doresc barcagiu il pot obtine, contracost.

Art.3. Pot participa maximum 25 echipe. Primele 18 echipe inscrise in concurs vor fi cazate la Egreta Hidroturism, celelalte la hotelurile si pensiunile din jur. Serviciile de masa vor fi la Egreta Hidroturism. Concurentii trebuie sa aiba obligatoriu platite taxele de pescuit si de acces in Rezervatie pentru anul 2018 (se pot obtine online)

Art.4. Concursul se desfasoara in regim CATCH AND RELEASE. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali, pana la masurarea de catre arbitri, dupa care va fi eliberat de catre acestia. Pestele mort nu puncteaza.

Art.5. Concursul se desfasoara in 2 manse; clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru.

Art.6. Punctele totale acordate unui echipaj intr-o mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 5 capturi. In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 3 pesti.

Art.7. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 40cm, respectiv 50cm in incinta, vor fi depunctate cu 20cm. Concurentii NU AU VOIE sa pastreze niciun moment mai mult de 5 pesti in barca. Daca la masurare se vine cu mai mult de 5 pesti, echipajul va fi depunctat cu 20 cm. Pentru evidenta, fiecare echipaj va avea propria fisa in care se vor trece capturile.

Art.8. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm. ULTIMA MASURATOARE se face la ora stabilita in program (nu se mai face nici o masuratoare dupa semnalul de final). Daca intarzierea la masuratoare se face din cauza organizatorului, echipajul nu va fi depunctat, dar acesta trebuie sa anunte prezenta la punctul de masurare intr-un perimetru delimitat de organizatori.

Art.9. Distanta minima dintre barci va fi obligatoriu de 40 m. Dupa masuratoare, concurentii nu au voie sa pescuiasca mai aproape de 40 m de barca arbitrilor. Nerespectarea acestor reguli se va sanctiona cu cartonas galben. 3 cartonase galbene inseamna eliminarea din mansa.

Art.10. Pentru masurare exista 2 echipaje de arbitri, unul in punctul A altul in punctul B. Concurentii vor primi harti in care sunt evidentiate punctele de masurare. Ultima masuratoare in mansa din incinta in punctul B se va face exact cu o ora inainte de finalul fiecarei manse.

Art.11. Siguranta pe apa si in barca a concurentului este strict responsabilitatea acestuia, nu a organizatorului. Este obligatorie purtarea vestei de salvare la deplasarea pe apa. Concurentii in stare de ebrietate vor fi eliminati din concurs.

Art.12. Startul si finalul manselor sunt propuse in “Programul concursului” si se vor stabili cu exactitate la sedinta tehnica.

IV. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI

Valoarea taxei de participare: 2500 lei/echipa – include 2 nopti cazare cu mic dejun si cina, pachet pe barca sambata, dejun duminica, transfer la sosire si la plecare dinspre si spre Murighiol plus barca in incinta. In pret este inclusa si barca in natural + 10 l de combustibil.

Plata taxei de participare se va realiza prin virament bancar în contul SC Hidroturism SRL sau numerar la organizatori:
Titular de cont: SC Hidroturism SRL
Certificat de identificare fiscala: RO24868022
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO49 BTRL RONC RT0V 0905 0301
Menţionaţi: înscriere CUPA EGRETA PRO BIG 5 – 2018, numele echipei

In plus, ca optionale, se vor plati la solicitarea fiecarei echipe barcagii (110 lei/zi).

Barcagiul se poate aduce la solicitarea concurentilor, facuta odata cu inscrierea in concurs si echipa va achita numerar pentru acesta 110 lei/zi la organizatori.

V. CONDIŢII DE PARTICIPARE

Participarea unei echipe la concurs este validata de anuntarea numelor concurentilor si achitarea taxei de participare sau a unui avans de minim 40% din taxa si anuntarea pe unul din mailurile de contact.

VII. CONTACT

Dan Ghinescu – 0723 226 135 – turism@hidroconstructia.com

Razvan Popa – 0722 317 908 – razvanpopa001@yahoo.com

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.