turism@hidroconstructia.com | 0723226135

COMPLEX TURISTIC BRAZI – RAUSOR

Complex turistic Brazi – Rausor este situat in localitatea Brazi, comuna Rau de Mori, jud. Hunedoara, la intrarea pe Valea Raului Mare, la limita Parcului Nationat Retezat. Complexul reprezinta poarta de acces spre drumetii montane, in apropierea marelui lac Ostrov si a cetatii Sarmisegetuza.

***

Hotel Brazi

Hotelul Brazi este certificat la 3 stele si detine 21 camere duble si 4 apartamente care pot gazdui 50 de persoane. Camerele sunt dotate cu TV cablu, telefon, acces internet, iar intregul complex are parcare proprie, restaurant 2 stele, bar, terasa, 3 sali de conferinte dotate cu instalatii profesionale audio-video, cabine de traducere. Salile au 200, 70 respectiv 18 locuri.

Diverse activitati sportive se pot desfasura aici, printre care amintim fotbal, pe terenul special amenajat, pescuit sportiv pe raul Raul Mare sau pe lacurile din jur.

TARIFE

  • 220 lei/camera cu mic dejun
  • 320 lei/apartament
  • sala de conferinte 200 locuri: 200 euro/ora

***

Hostel Rausor

Hotel de 2 stele situat in localitatea Rausor, in apropiere de Brazi, jud Hunedoara, la intrarea pe Valea Raului Mare, la limita Parcului National Retezat. Reprezinta o alta poarta de acces pentru drumetii montane minunate.

Hotelul are 25 camere duble cu toaleta proprie, TV cablu, parcare, acces internet si se afla intr-o zona montana deosebita.

Tarif: 90 lei/camera

***

Pârtia de schi Râuşor

Unica partie de schi din masivul Retezat este dotata cu doua instalatii de teleschi in lungime de 350m si respectiv 450m, corespunzatoare unei lungimi de coborare pe partie de aproximativ 1200m si o diferenta de nivel totala de 180m.

***

Pentru detalii si rezervari va rugam apelati 0741.123.505 – IOAN COPOSESCU